Vizsgaállomás

Autószervizünk a saját telephelyén végzi a műszaki vizsgáztatást és az eredetiségvizsgálatot, mint a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt vizsgaállomás.

Engedélyeink alapján a következő járműveket tudjuk műszaki vizsgáztatni:

  • Személyautó súlyhatár nélkül (M1)
  • Gázüzemű személyautó (M1)
  • Motorkerékpár méretmegkötés nélkül (L3)
  • Teherautó 3,5 tonna össztömegig (N1)

A pontos típus meghatározást a forgalmi engedély „J” kódjánál lehet megtalálni.

Az eredetiségvizsgálat esetén nincsen típusmegkötés.

Mikor szükséges az eredetiségvizsgálat?

 

Kétségtelen, hogy az eredetiségvizsgálat bizonyos esetekben elengedhetetlen. De melyek is ezek az esetek?

  • Az eredetiségvizsgálat alapvetően minden tulajdonjog változás esetén szükséges.
  • Bizonyos esetekben kellhet, ha külföldről vásároljuk a járművet, tehát még nem szerepel a magyarországi járműnyilvántartásban, amikor forgalomba helyezik. Szükségessége függ attól, hogy EGT vagy 3. államból hozták a járművet, illetve milyen származási papírjai vannak.
  • Akkor is kell eredetiségvizsgálat, amikor javítani kell a járművet, és ehhez műszaki beavatkozás szükséges, mely során az a szerkezeti elem szorul cserére, amin az alvázszám található, vagy maga a számsor sérül.
  • Ha járművünket megvizsgálja a Közlekedési Hatóság, és az adatbázisban más alvázszámot lát, mint ami járművünkön szerepel, vagy a jármű tulajdonjoga mást illet meg, tehát megváltozik, mikor nyilvántartásba vesszük, szintén eredetiségvizsgálatra van szükség.
Bízza ránk az eredetiségvizsgálatot, valamint kérdéseivel bátran forduljon budapesti autószervizünk munkatársaihoz!
Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízszerelő - Vízszerelés éjjel-nappal.

Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten, vagy a közelében? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet nekünk! Vállaljuk csőtörések, csőrepedések szivárgások elhárítását is.